Slut med C5 opdateringer og support

Microsoft forlænger fristen på C5

Nyt udspil på C5

Microsoft har dog måtte sande at mange små og mellemstore virksomheder, ikke har kunnet nå at skifte over på et nyt økonomisystem. Derfor har Microsoft i december 2018 givet grønt lys til at man kan fortsætte på sin lejet C5 licens (SPLA), men dog på betingelse af, at der købes en Dynamics 365 Business Central licens. Det betyder, at de kunder der har forlænget deres lejet C5 frem til 31.12.2019, har erhvervet en Business Central licens. Som udgangspunkt vil en Business Central licens medføre en prisstigning i forhold til den oprindelige C5 licens.

Risikoen er flyttet

Man skal dog holde sig for øje, at Microsoft har lukket for opdateringer og support. Det betyder, at skulle jeres C5 pludselig ikke kunne køre med nyeste version af Windows, så kan Microsoft ikke stilles til ansvar – risikoen er flyttet over på licenstageren.

BRANDT anbefaler Business Central

Hos BRANDT Revision & rådgivning anbefaler vi at man skifter til Dynamics 365 Business Central, som er den fremtidssikret efterfølger til C5. Har man forlænget sin C5 licens (SPLA) betaler man allerede licens på den nye Business Central løsning, hvorfor der kun skal betales for konvertering af data til Business Central.

Hvis I har spørgsmål til jeres C5 løsning eller gerne vil høre om mulighederne med Business Central til netop jeres virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder direkte i din indbakke – BRANDT viser vej...

Brandt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvorefter du vil modtage nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder
direkte i din indbakke.